Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Το Κέντρο Χορού και Τεχνών Dansarte – Σχολή Κλασικού και Σύγχρονου Χορού της Τατιάνας Λοβέρδου, στεγάζεται στο κέντρο της Πάτρας, στον 2ο όροφο ενός ιστορικού κτιρίου, σε ενιαίο χώρο 450 τ.μ Έχει μεγάλα παράθυρα και απεριόριστη θέα στη θάλασσα. Υπάρχουν τρείς μεγάλες αίθουσες διδασκαλίας που χωρίζονται με κινητά υλικά και μετατρέπονται σε μια ενιαία αίθουσα 270 τ.μ  Η αίθουσα αυτή χρησιμοποιείται για παραστάσεις και εκδηλώσεις της σχολής αλλά και άλλων πολιτιστικών φορέων.
Η σχολή Dansarte, αναγνωρισμένη από το κράτος, ξεκίνησε το 1990. Έχοντας τεράστια εμπειρία στον χώρο της χορευτικής εκπαίδευσης, έχει δημιουργήσει και εξελίξει ένα προεπαγγελματικό προφίλ υψηλού επιπέδου για παιδιά και ενήλικες.
 
Στην σχολή λειτουργούν τμήματα για παιδιά όλων των ηλικιών, όπου από 3,5-4 χρόνων έως 7.5 εξελίσσουμε την ύλη της μουσικοκινητικής αγωγής και από 7.5 έως 18 χρόνων περνάμε όλα τα στάδια μύησης στον κλασικό και σύγχρονο χορό.
Τμήματα εφήβων και ενηλίκων σε όλα τα επίπεδα (αρχάριο- μεσαίο- προχωρημένο) σε όλα τα μαθήματα.
 
Καταξιωμένοι δάσκαλοι διδάσκουν στη σχολή καθημερινά, σε ώρες λειτουργίας 5.00-11.00 μ.μ σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες καθώς και τα Σάββατα το πρωί.