Παιδικό DANCE CAMP

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Παιδικό DANCE CAMP στο Dansarte!
23 με 29 Μαΐου 2022 – για αγόρια και κορίτσια από 3 έως 13 χρονών.

Εβδομάδα χορευτικών δραστηριοτήτων για παιδιά στο Dansarte- Ελεύθερη συμμετοχή, μόνο με κράτηση θέσης!

Ο χορός είναι μια θαυμάσια εξωσχολική δραστηριότητα που βοηθά πολλαπλά την υγιή ανάπτυξη ενός παιδιού
Μέσα από τον χορό το παιδί μαθαίνει να εκφράζεται, να διασκεδάζει ενώ δραστηριοποιείται. Αυξάνει την αντίληψή του και κοινωνικοποιείται.

To Dansarte είναι ο κατάλληλος χώρος για να ξεκινήσει και να αγαπήσει το παιδί τις χορευτικές του δραστηριότητες σε επίπεδο διδασκαλίας, προσφέροντας συγχρόνως ένα περιβάλλον άνετο. Τρεις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες χορού με συνολικό εμβαδό 270 τμ – με παράθυρα και θέα στη θάλασσα.
Ελάτε να μας γνωρίσετε!
.
Χ ο ρ ε ύ ο υ μ ε;
Δευτέρα 23 Μαΐου και για μια εβδομάδα, μαθήματα χορού (Μουσικοκινητική αγωγή, Μπαλέτο-Σύγχρονος χορός) θα πραγματοποιούνται καθημερινά για αγόρια και κορίτσια από 3 έως 13 χρονών, που θέλουν να δοκιμάσουν, να γνωρίσουν από κοντά αυτά τα είδη χορού, είτε έχουν εμπειρία ανάλογη ή όχι.
Οι καθηγήτριες χορού
Μιλένα Σινελνίκοβα
Ελένη Κοσμοπούλου
Τατιάνα Λοβέρδου
Σας περιμένουν στα μαθήματα χορού που θα επιλέξετε!

Σ υ μ μ ε τ έ χ ο υ μ ε!
Η χορευτική μας εβδομάδα θα τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο για γονείς και παιδιά, την Κυριακή 29 Μαΐου στις 11.00, όπου το Dansarte μαζί με το Μικρό Καράβι αφηγούνται, δραματοποιούν, χορεύουν, ιστορίες και παραμύθια.
Τα παιδιά θα ζωντανέψουν πρόσωπα και ήρωες παραμυθιών, θα παίξουν και θα χορέψουν υπό την καθοδήγηση της Αθανασίας Ανδρουλιδάκη, της θεατρολόγου Διαμάντως Ανδριανού και της Τατιάνας Λοβέρδου. Οι διαφορετικές ηλικίες θα ομαδοποιούνται, σύμφωνα με τις ηρωίδες και τους ήρωες των παραμυθιών.

(Για την κινησιολογία της Κυριακής, χρειάζονται ανάλαφρα ρούχα, χωρίς παπούτσια. Το κάθε παιδί, έφηβος μπορεί να έχει μαζί του κάποιο αγαπημένο παιχνίδι, ρούχο, αντικείμενο}.
Ελάτε όλοι στην μεγάλη μας αίθουσα να θυμηθούμε τις πιο όμορφες ιστορίες, μέσα από τον μαγικό κόσμο του χορού!

Γονείς, δηλώνετε συμμετοχή για τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν και ενημερώνεστε για τις ώρες μαθημάτων καθημερινά στο τηλέφωνο της σχολής, 2610272668 καθώς και στο email: loverdoutatiana@yahoo.gr