Η φιλοσοφία της σχολής μας

Το DANSARTE είναι το αποτέλεσμα μίας μακροχρόνιας έρευνας πάνω στην τέχνη του χορού και η υλοποίηση ενός οράματος της Τατιάνας Λοβέρδου (bio) που φέρνει σε παράλληλη λειτουργία την σχολή χορού με τον επαγγελματικό χορό σε επίπεδο παραστάσεων.
Το Κέντρο Χορού και Τεχνών DANSARTE αγκαλιάζει θερμά όλες τις ηλικίες, παρέχοντάς τους συνεχώς «καθαρή τροφή» σε επίπεδο διδασκαλίας (ύλη των μαθημάτων, ανθρώπινο δυναμικό) αλλά και πολλαπλά καλλιτεχνικά ερεθίσματα υπακούοντας στις αισθητικές του κλασικού και σύγχρονου χορού.
f

Upcoming Events

22 Ιουνίου - 20:30

30 Ιουλ. - 06 Αυγ.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ

Γεννήθηκε στη Πάτρα. Έκανε προεπαγγελματικές σπουδές στη σχολή του Λεωνίδα Ντε Πιάν στην Αθήνα, ενώ παράλληλα φοιτούσε στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε από την Επαγγελματική Σχολή Χορού της Δέσποινας Γρηγοριάδου. Το 1990 δημιούργησε το ¨Κέντρο χορού και την ομάδα χορού ¨Παρουσία¨ (η οποία μετεξελίχθηκε στην σημερινή επαγγελματική ομάδα χορού” Salto Futuro”).
Από το 1989 έως το 1999 παρακολούθησε σεμινάρια Σύγχρονου Χορού (Ε.Ηawckins, H. Limon και Release τεχνικές ), Τai- Chi, Yoga, Body-Mind Centering® και Massage στην Καλαμάτα, Χανιά, Τήνο, Αθήνα, Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Τσιάνγκ Μάι. Ταυτόχρονα φιλοξένησε στη σχολή της κύκλους σεμιναρίων με τις αντίστοιχες τεχνικές.

Για οποιαδήποτε απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε

Επικοινωνία

Όθωνος Αμαλίας & 28ης Οκτωβρίου 1 (πρώην Καρόλου) β όροφος
Πάτρα, ΤΚ 262 21
Τηλέφωνο: 2610.272668 | Κινητό: 6942406992
loverdoutatiana@yahoo.gr